Magyar divat

Kép
Promóciók

Félmilliós divatdíjra pályázhatnak a kreatív magyar divattervezők

A Patronage 99’ Alapítvány hagyományteremtő szándékkal pályázatot hirdet divatdíj elnyerésére, amelyre kreatív magyar divattervezők jelentkezését várja. Az 550.000 forintos összdíjazású pályázat témája a város és a természet kapcsolata a női és a férfi öltözködésben, a célja pedig a hazai öltözködéskultúra fejlesztése, az elegáns és a mindennapi öltözékek használatának ösztönzése és megszerettetése.

Kép
Vegyélhazait

#Vegyélhazait: 10 szuper ruha a nyári napokra

Sokszor érezheted úgy magadat, hogy bár az összes fellelhető, piacon megtalálható trend előtted hever, mégis valami hiányzik belőlük. Nem mellesleg pedig ki szeret szembesétálni egy nap akár többször is ruhája tökéletes másával?! Segítünk abban, hogy még egyedibb legyél idén nyáron!

Kép
Promóciók

Online üzleti közösséget épít az MDDÜ

A Magyar Divat & Design Ügynökség egyik kiemelt stratégiai pillére a gyártásfejlesztés, amely többek között a gyártók és tervezők közötti együttműködéseket hivatott előmozdítani. Ennek megvalósításában fontos szerepet játszik az MDDÜ által elindított HFDA Spot nevű digitális platform, amely a szektoron belüli kapcsolatépítés elősegítésével ösztönzi a gyártói és tervezői oldal közötti együttműködést. Az online felület hídként funkcionálva támogatja a megrendelők és gyártók online találkozását, továbbá hozzájárul a munkaerő- toborzás eredményességéhez is.

Kép
Promóciók

Inkubációs programot indít a Magyar Divat & Design Ügynökség

A Magyar Divat & Design Ügynökség design LAB néven inkubációs programot alakított ki a hazai gyártók és designipari kreatív szakemberek közötti együttműködések elősegítése érdekében, amellyel a gyártásfejlesztés stratégiai célkitűzése mellett enyhíti a világjárvány okozta gazdasági helyzet következményeit is. A gyártók és tervezők egy közösen átgondolt, részletesen kidolgozott pályázati anyaggal jelentkezhetnek, mellyel elsősorban bútor, lakáskiegészítő és textil termékek megvalósításához kapnak pénzügyi segítséget. A partnerségek könnyebb kialakulását egy Speed Dating nevű online üzleti találkozó szervezésével segíti elő az MDDÜ.

Kép
Vegyélhazait

#Vegyélhazait - 3 feltörekvő cipőtervező, aki meg tudja változtatni az életedet

Íme, 3 magyar cipőtervező, akiknek Hamupipőke se akarna ellenállni.

Kép
Vegyélhazait

#Vegyélhazait: 10 szuper hazai darab, amiket most kedvezményes kuponnal meg is vásárolhatsz

Magyar tervezők támogatása + kedvezményes vásárlás az otthonunk biztonságából? IMÁDJUK!

Kép
Vegyélhazait

#Vegyélhazait: Vecsei Millinery - a fiatal kalapkészítő elárulja, hogyan NE tárold soha a fejfedőid

Az InStyle új videósorozatában a magyar márkák mögött álló alkotókkal beszélgetünk arról, hogyan sikerül átvészelniük a koronavírus járvány miatt kialakult nehezített helyzetet. Ez alkalommal Vecsei Zsófi kalapkészítő mesélt nekünk, hogyan zajlik most nála az alkotói folyamat, és mit tartogat még a nyárra!

Kép
Sztárok

Kylie Minogue magyar tervező ruhájába bújt - ez már túl szexi

Magyar tervezői darabbal bővült a diszkókirálynő, Kylie Minogue gardróbja.

Kép
Vegyélhazait

#Vegyélhazait - Anna Daubner melegítőnacival és TikTok videókkal alkalmazkodik a konoravírus helyzethez

Az InStyle új videósorozatában a magyar márkák mögött álló alkotókkal beszélgetünk arról, hogyan sikerül átvészelniük a koronavírus járvány miatt kialakult nehezített helyzetet. Ez alkalommal Daubner Anna mesélt nekünk, hogyan fedezi fel az új lehetőségeket ebben a megpróbáltatásokkal teli időszakban.

Kép
Vegyélhazait

#Vegyélhazait – Anna Daubner, a szlogenpólók és bomberdzsekik mestere

Itt a fodrok és a rózsaszín szerelmesének, a szlogenpólók és bomberdzsekik nagykövetének új kollekciója!

Kép
Vegyélhazait

#vegyélhazait - Ezért nagyon fontos, hogy most, a koronavírus idején támogassuk a magyar márkákat, vállalkozásokat, vendéglátókat!

#vegyélhazait otthon, a kanapédon ülve, és támogasd azokat a magyar kisvállalkozásokat, alkotókat, akik most, a koronavírus járvány idején, az önkéntes karanténnal és nyitvatartási korlátozásokkal igencsak nehéz helyzetbe kerültek...

Kép
Stílus

5 menő trend, amiért mind bolondulni fogunk jövő tavasszal

A hétvégén lezajlott a Budapest Central European Fashion Week. Ha te is izgatottan vártad a hazai tervezők legújabb kollekcióit, akkor most megmutatjuk, hogy mivel készülnek nekünk a 2020-as tavaszi-nyári szezonra!

Kép
Shopping

Fantasztikus kedvezményekkel vásárolhatsz magyar tervezőktől is a Joy-napokon

Ugye már Ti is nagyon várjátok a kupon napokat, ahol a tehetséges magyar divattervezők alkotásait is szuper áron szerezhetitek be?

Kép
Stílus

Honnan és hogyan merít kreatív energiát egy sikeres divattervező?

Cakó Kingával, a Cakó márka megálmodójával beszélgettünk a magyar tervezők kihívásairól. Hallgasd meg legújabb podcast adásunkat!

Kép
Stílus

Stílusos sztárok a Budapest Central European Fashion Week zárónapján

A 2019/20-as Budapest Central European Fashion Week zárónapján is minden az újdonságokról és a sikkes megjelenésről szólt.

Kép
Stílus

Rengeteg magyar sztár egy helyen a Budapest Central European Fashion Week második napján

A 2019/20-as Budapest Central European Fashion Week második napján is helyszínről jelentettünk. Neves sztárokkal készítettünk interjút, most pedig mutatjuk a jobbnál jobb outfiteket.

Kép
Stílus

Melyik sztár volt a Budapest Central European Fashion Week első napjának legjobban öltözöttje?

A 2019/20-as Budapest Central European Fashion Week első napján nem volt hiány sztárokban. Mutatjuk is, hogy ki milyen menő szettben volt, neked egy dolgod van: mondd meg, hogy ki viselte a legszuperebb outfitet!

Kép
Promóciók

BCEFW AW1920 - Minden, amit a budapesti divathétről tudnod kell

Számos újdonsággal, a hazai és nemzetközi szakma legmeghatározóbb neveivel készül a Magyar Divat & Design Ügynökség a 2019 / 20-as őszi-téli kollekciókat felvonultató divathétre.

Kép
Promóciók

Hatalmas sikert arattak a magyar tervezők a Milan Fashion Weeken

A Magyar Divat & Design Ügynökség és a Camera Nazionale della Moda Italiana közös mentorprogramjának köszönhetően nyolc magyar márka egyedülálló lehetőséget kapott, hiszen a Milan Fashion Week hivatalos programjaként, a Spazio Cavallerizze impozáns épületében állíthatták ki kollekciójukat február 20. és 24. között. Mind a nyitóünnepségre, mind a közös divatbemutatóra rengeteg szakember, influencer és beszerző látogatott el, hogy megismerkedjen a tervezőkkel és a kollekciókkal. (X)

Kép
Promóciók

Útjára indul a Budapest Fashion Nights programsorozat

Hagyományteremtő jelleggel „Budapest Fashion Nights” elnevezésű programsorozat indul a Magyar Divat és Design Ügynökség és a Budapesti Olasz Nagykövetség közös szervezésében.

Kép
Stílus

Lemaradtál a Fashion Weekről? Nézd most vissza a legjobb pillanatokat - VIDEÓK

Epres Pannival egy pillanatra sem álltunk meg, és három napon keresztül tudósítottuk a bemutatókat egyenesen az első sorból, és elcsíptük a tervezőket is néhány kérdés erejéig!

Kép
Promóciók

Új, őszi/téli kollekcióval jelentkezik a Högl

A kollekció izgalmas darabjait egy rövid divatbemutató keretén belül mutatták be, egybekötve a Celeni magyar divatmárka gyönyörű kreációival. A bemutatón Magyar Erika, a bolt üzletvezetője és Szekeres Adrien, aki immár 3 éve a márka nagykövete, beszélgettek el a sajtóval a szezon kedvenceiről, és arról, miben különbözik a Högl a többi cipőmárkától.

Kép
Stílus

BRÉKING: Kendall Jenner Nanushka ruhába bújt - FOTÓK

Nagy büszkeség, ismét magyar tervezőre esett egy igazi stílusikon választása. Gigi Hadid és Jennifer Lawrence után most Kendall Jennert csíphettük el Nanushkában!

Kép
Stílus

Büszkeség: a Deadpool sztárja ABODI-ban a vörös szőnyegen

Már többször felmerült bennünk, hogy Abodi Dóra lehet Hollywood kedvenc magyar divattervezője, olyan sok híresség viselte már a kreációit. Nos, most itt egy újabb sztár, akit kipipálhat a listáján!

Kép
Stílus

BÜSZKESÉG: Christina Aguilera a magyar tervező, Kis-Juhász Fábián ruhájában fotózták

Újabb szuper sikert könyvelhet el egyik tehetséges magyar divattervezőnk. Kis-Juhász Fábián egyik kreációját nem kisebb sztár, mint Christina Aguilera friss fotóin.

Kép
Promóciók

Magyar divatblogger tervezte a Rainbow Party limitált kollekcióját

A Budapest Pride és a Funhouse mert nagyot álmodni, és Budapestre hozta az első Rainbow Fesztivált!

Előző oldal
Következő oldal